Απευθύνεται σε στιχουργούς και σε όσους γράφουν στίχους …

Επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να μας στείλετε τους στίχους σας τους οποίους εμείς θα μελοποιήσουμε, δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Οι στίχοι θα διορθωθούν (αν χρειάζεται- φυσικά και με την έγκρισή σας), θα μελοποιηθούν, θα συντεθούν σε τραγούδι, θα ενορχηστρωθούν, με πλήθος μουσικών οργάνων και θα τραγουδηθούν.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο ηχητικό μουσικό προϊόν υψηλής μουσικής και τεχνικής ποιότητας με κουπλέ, ρεφρέν, μελωδία, ερμηνεία, εκτέλεση και συναισθηματική αξία .

Η μουσική αυτή συνδημιουργία θα αποτελέσει ένα ανεκτίμητο δώρο ψυχής στον εαυτό σας ή όπου αλλού επιθυμείτε να το δωρίσετε.

Επεξηγηματικό πραγματικό παράδειγμα :  Η Ηyriam Ukhail, χωρίς καμία ιδιαίτερη σχέση ή γνώση με τη μουσική, το τραγούδι ή το στίχο (μας δίνει την άδεια να εκθέσουμε και να προβάλουμε το στιχουργικό του προϊόν), μας έστειλε τους παρακάτω στίχους για να γίνουν τραγούδι, το οποίο στη συνέχεια δώρισε σε αγαπημένο του πρόσωπο. Μας ζήτησε να είναι ερωτική μπαλάντα. Οι στίχοι που παραλάβαμε εμφανίζονται παρακάτω.

Για τις ανάγκες ποιότητας του τραγουδιού και με την άδεια του/της στιχουργού, τους διορθώσαμε και τροποποιήσαμε λίγο (ότι είναι κόκκινο το αφαιρέσαμε και ότι είναι γαλάζιο το προσθέσαμε), χρησιμοποιήσαμε φωνή, φωνητικά, ψυχή, κιθάρες, μπάσο, έγχορδα, τύμπανα, synth, τη μυστική συνταγή της επιτυχίας και ….. έτοιμο!

Μπορείτε να ακούσετε το «Για σένα» εδώ. Καλή ακρόαση!

Για σένα

Αν θα μπορούσα ποτέ να σου πω, με ένα τραγούδι μικρό σαν κι αυτό,
πόσο πολύ τρυφερά σε αγαπώ, πόσο πολύ σε θέλω (πόσο σε θέλω).
Κάθε φορά που γλυκά σε κοιτώ, μου δίνεις νόημα και λόγο να ζω.
Τόσο πολύ τρυφερά σε αγαπώ, τόσο πολύ σε θέλω (τόσο σε θέλω).
Κι όταν στα χείλη σου μωρό μου σε φιλώ, ταξιδεύω (πάω) ψηλά σα να πετώ,
τόσο πολύ τρυφερά σε αγαπώ, τόσο πολύ σε θέλω (τόσο σε θέλω).

Θα πάρω το μπλε από τα μάτια σου, το χρυσό (χρυσάφι) από τα μαλλιά μου,
για να σου φτιάξω μια γλυκιά φωλιά, μέσα στη(ν) μικρή αγκαλιά μου.
Θα ζωγραφίσω και δύο πανιά, για να σε κρατάω εδώ σφιχτά (κοντά μου),
να (κι αν) ταξιδέψεις μακριά, μαζί με την (να ναι μαζί η) καρδιά μου.

Για αυτή τη συνεργασία, αυτονόητη προϋπόθεση αποτελούν, η αισθητική σας εμπιστοσύνη προς εμάς και καλλιτεχνικό – στιχουργικό θάρρος από μέρους σας, ώστε να πάρετε μολύβι και χαρτί! Μη φοβηθείτε αν είστε άπειροι. Θα διορθώσουμε ότι χρήζει διόρθωσης, με σεβασμό στις σκέψεις, προθέσεις και εκφορά του έμμετρου λόγου σας.

Έτσι η μουσική μας συνδημιουργία (κατά την οποία εσείς θα λειτουργήσετε ως στιχουργοί και εμείς θα κάνουμε όλα τα άλλα), θα αποτελέσει ένα ανεκτίμητο, πρωτοπόρο, μοναδικό και διαχρονικό δώρο ψυχής.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα και μέσω Email στη φόρμα επικοινωνίας (επικοινωνία).